Bel ons - 010 742 10 18

  • Inloggen op afstand

    Inloggen op afstand

    Als een van onze Agents je een 6-cijferige inlogcode geeft, kun je deze in het onderstaande veld invoeren.

    Als je klaar bent, kun je op onderstaande knop drukken zodat wij in kunnen loggen op jouw computer.

    of

  • Zoek een verkooppunt

Maak kennis met Geek Squad

Bel Geek Squad wanneer je tegen problemen met technologie aanloopt. We zijn 5 dagen per week van 09:00 - 17:30 beschikbaar om jouw smartphone, tablet of computer in te stellen en te ondersteunen bij problemen.

Wij helpen je graag telefonisch.

Anatomie van een Agent

Een fris wit overhemd, glimmende zwarte schoenen, een clip-on stropdas. Dat is een Geek Squad
Agent. Maar waarvan is ons DNA gemaakt?

Mond & jargon-filter Jargon gaat erin, normaal Nederlands komt eruit. Het is nergens voor nodig om dingen moeilijker te maken dan ze al zijn.
Wit shirt met korte mouwen Met een nette kraag. Deze worden zelfs midden in de winter gedragen. Zo zitten onze mouwen niet in de weg als we met bedrading werken. En de mouwen blijven schoon – want die zijn er niet.
Zwarte riem met zilveren gesp Een essentieel onderdeel van ons uniform – zonder onze riem blijft onze badge niet hangen.
Zwarte broek Zwart als de nacht. Ontworpen om vlekken van exploderende pennen te verbergen en ons er goed uit te laten zien.
Witte sportsokken Onze sokken zijn altijd zichtbaar, dus we houden ze smetteloos en helder wit.
High-tech brein Heeft de mogelijkheid om alle technische informatie tot zich te nemen, te onthouden en uit te leggen. Aangedreven door chips en frisdrank met prik.
Extra empathische oren Speciaal getraind om extra goed te luisteren en op honderd meter afstand problemen aan te wijzen.
Hart van goud Sterk genoeg om elke klant te ondersteunen, zacht genoeg om te smelten na elk schaaltje koekjes als bedankje.
Zwarte clip-on stropdas Van authentiek polyester, compleet met Geek Squad speldje en een veiligheidssluiting om ons te redden van een wurggreep door een printer.
De badge Badges worden niet uitgegeven, ze worden verdiend. Elke badge heeft een uniek serienummer. Volgens geruchten is badge 001 gereserveerd voor onze klanten.
Zwart leren veterschoenen Speciale zwarte schoenen voor de Agent, gepoetst tot ze glimmen en altijd schoon.

Waar komen we vandaan?

Geek Squad is begonnen als een klein technisch ondersteuningsbedrijfje in Minnesota, USA. Tegenwoordig is het een wereldbedrijf, met Agents verspreid over Phone House winkels binnen Europa en in Best Buy wereldwijd.

Wie zijn wij?

We zijn toegewijde mensen die werken in technische ondersteuning, met Phone House als partner. Wij ondersteunen jouw smartphone, tablet en computer. We bieden verschillende mogelijkheden tot service, zowel in de winkel als via de telefoon.

Hoe kunnen we je helpen?

Geek Squad biedt 5 dagen per week van 09:00 - 17:30 technische ondersteuningsmogelijkheden voor jouw apparaten en een verzekering van je product. We kunnen je met bijna alle gadgets helpen, van smartphone tot Apple Mac.

Waar kun je ons vinden?

We zijn 5 dagen per week van 09:00 - 17:30 bereikbaar via ons gratis telefoonnummer 010 742 10 18.

Bekijk onze introductievideo om meer over Geek Squad te weten te komen: