Bel ons - 010 742 10 18

  • Inloggen op afstand

    Inloggen op afstand

    Als een van onze Agents je een 6-cijferige inlogcode geeft, kun je deze in het onderstaande veld invoeren.

    Als je klaar bent, kun je op onderstaande knop drukken zodat wij in kunnen loggen op jouw computer.

    of

  • Zoek een verkooppunt

Kennisbank

het laatste tech nieuws, reviews, handleidingen en advies.

Toestel type

Merk

Reviews

Eye Opener - HTC One M9

Agent Sander kijkt naar de HTC One M9. Verschilt hij überhaupt van de One M8 van vorig jaar?

Eye Opener - Samsung Galaxy S6 - S6 Edge

Samsung stuurde ons hun nieuwste toestellen, de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge. Agent Sander laat ze aan jullie zien.

Eye Opener - Google Nexus 6

Agent Sander neemt de Google Nexus 6 onder handen. Is de nieuwste premium handset van Google er een voor iedereen, of alleen voor degene die het nieuwste van het nieuwste willen?

Wat is er nieuw in Mac OSX Yosemite?

OSX 10.10 Yosemite is inmiddels 2 maanden voor het grote publiek beschikbaar. Er zijn veel dingen veranderd op visueel gebied maar ook onder de motorkap zijn er genoeg verbeteringen doorgevoerd. Agent Casper geeft een overzicht.

EyeOpener -- HTC One M8

Agent Sander behandeld de HTC One M8 in deze Eye Opener. Lijkt hij in elk opzicht op de vorige One of is er toch wat veranderd?

EyeOpener -- Huawei Ascend P6

In deze Eye Opener laat Agent Sander de Huawei Ascend P6 zien, een stijlvolle maar krachtige smartphone in een superdun jasje.

EyeCatcher: Acer Iconia W510

In deze EyeCatcher behandelen we de Acer Iconia W510, een kruising tussen een Netbook en een Tablet. Valt deze tussen de wal en het schip of is dit werkelijk het beste van twee werelden? Agent Sander vertelt.

Ubuntu: het andere besturingssysteem

Welke PC je ook opstart, je kan er vanuit gaan dat er één of andere versie van Windows of Mac OS op staat. Maar dat wil niet zeggen dat dit de enige twee smaken zijn als het gaat om computer besturingssystemen. Voor iedereen die wat anders wil en het leuk vind om te hobby-en aan de computer is er de Linuxvariant Ubuntu.

Geek Squad – Dit was 2013

2013 was een fantastisch jaar voor nieuwe technologie. Grote fabrikanten hebben hun beste kant laten zien, zoals Apple deed met de iPhone 5S en HTC met zijn One. Maar vergeet ook niet de opmars van 3D printers en horloges die communiceren met je smartphone.Dit jaar hebben we besloten om een aantal producten een soort van award te geven, wat is volgens ons de beste keus?

EyeCatcher: Samsung Galaxy Gear

De Smartwatch race is van start gegaan en Samsung zet de Galaxy Gear in de startblokken. Een echte geeky Smartwatch met futuristische functies. Agent Sander laat hem zien.