Bel ons - 010 742 10 18

  • Inloggen op afstand

    Inloggen op afstand

    Als een van onze Agents je een 6-cijferige inlogcode geeft, kun je deze in het onderstaande veld invoeren.

    Als je klaar bent, kun je op onderstaande knop drukken zodat wij in kunnen loggen op jouw computer.

    of

  • Zoek een verkooppunt

Kennisbank

het laatste tech nieuws, reviews, handleidingen en advies.

Toestel type

Merk

Zelf hulp

Wachtwoorden beheren

Wachtwoorden zijn vervelend, vooral nu dat nagenoeg elke dienst of app je verplicht in te loggen met een account. Het beheren van deze wachtwoorden blijkt ook een uitdaging; iedereen heeft zo zijn eigen methoden waar elk voor- en nadelen aanzitten.

De opslagruimte van je Android beheren

Apps verwijderen is niet altijd een optie om ruimte vrij te maken op je telefoon, zeker niet bij Android telefoons die al weinig ruimte hebben. Deze gids

Hoe installeer ik mijn printer?

Heb je net een nieuwe printer of heb je problemen met je oude? Het correct installeren van de stuurprogramma's is essentieel voor de juiste werking van de printer.

Cloud opslag

Je hebt er ondertussen vast van gehoord, maar wat is nou eigenlijk en waar is het nu precies handig voor?

Stoor ik?

Je iPhone heeft altijd optimaal gewerkt en OPEENS kan niemand je meer bellen waarbij je alleen een sms krijg dat je een voicemail hebt ontvangen en als extraatje hoor je geen geluid meer. Zelf kun je wel bellen, maar wat is er nu eigenlijk aan de hand met je telefoon?

Applicaties automatisch bijwerken; is dat nu echt nodig?

Je kent het wel, ALWEER een melding dat 17 applicaties zijn bijgewerkt. Als je telefoon weinig intern geheugen heeft (4GB/8GB), kan het zijn dat je telefoon sneller vol raakt vanwege de ‘automatische update’. Agent Carmen legt uit hoe je dit aanpast.

Het hoofdaccount van je smart device

Je Google Account. Je AppleID. Je Windows Live account. Het belangrijkste account voor je telefoon is ook gelijk het account wat men het makkelijkst vergeet. Maar wat nou als je je mobiel opnieuw moet instellen en je ineens gevraagd wordt om dat vergeten account in te vullen, of nog erger, het account zelf?

Misleidende reclames

Vroeger, als je aan misleidende reclame dacht,had je voornamelijk te maken met producten die niet deden wat er beloofd werd. Toen het internet populairder werd kreeg je de alom bekende “U bent de 10.000e bezoeker!!” onzin. Gelukkig trappen we daar collectief niet meer in. Maar wat als de reclames niet meer van echt te onderscheiden zijn?

De adresbalk

Agent Henk neemt je in dit artikel mee met een haast vergeten onderdeel van je browser: de adresbalk.

Je nieuwe BlackBerry

Heb je net een nieuwe Windows Phone gekocht en heb je hulp nodig met het instellen hiervan? Agent Spikey-Jones helpt je met het opstarten.